f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Centar Lukas

Centar za razvoj i promociju medijske kulture
Mi smo udruga koja se bavi promicanjem medijske kulture kroz provođenje raznih radionica, organizaciju izložbi, kazališnih predstava i koncerata. Radionice animiranog i igranog filma se provode i u redovnim školama u sklopu programa filmska kultura..
Radimo s različitim uzrastima i motivacije nam ne nedostaje. Beskrajno smo strpljivi, imamo razvijenu posebnu metodologiju za rad s malom djecom, osnovnoškolcima i srednjoskolcima. Voditelj udruge Dragomir-Miro Dančević prof. je dugogodišnji profesor Tehničke kulture i autor jedinstvene knjige Moj prvi animirani film u izdanju Profila koja na jednostavan način objašnjava osnove animacije i kreativnog rada na filmu za osnovnoškolske uzraste.

Zašto dabrati nas?

Mi smo udruga koju čine razni individualci koji se bavi medijskom kulturom, znanošću i umjetnošću te drugim disciplinama.
Mentorstvo 0
Edukacije 0
Učenje 0
Zabava 0
Udruga se koristi prostorima u OŠ LUKA Sesvete, a uskoro planiramo preseljenje u vlastite prostore. Želja nam je postati jedinstveni centar za sve mlade zainteresirane za medijsku kulturu i umjetnost. Stalna smo članica Hrvatskog Filmskog saveza i redovno sudjelujemo na raznim revijama i festivalima širom Hrvatske.
Udruga radi zahvaljujući entuzijastima i seniorima okupljenima oko ideje da se stvori jedinstven prostor za kreativna istraživanja na polju medijske umjetnosti.

Želite li da Vas direktno kontaktiramo po tel broju ?

Ostavite ovdje