f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Centar Lukas

Centar za rad i promociju medijske kulture. Udruga se bavi dokumentarnim , igranim i animiranim filmom. Krovna organizacija je HRVATSKI FILMSKI SAVEZ.
Mi smo škola koja uči djecu kako raditi na filmu. Povremeno režiramo kazališne i lutkarske predstave. Nastava se provodi i u redovnim školama u sklopu programa filmska kultura, kao radionice blok sat. Tako upoznajemo djecu, kako raditi kamerom crtežom, na filmu.
Posebnost naše udruge je, da se bavimo s malom djecom uzrasta od pet godina pa na više. Motivacije nam ne nedostaje, beskrajno smo strpljivi, imamo pravi pristup – metodiku radu s malom djecom. Voditelj udruge Dragomir-Miro Dančević prof. Napisao je i knjiga u izdanju Profila koja je jedinstvena u svijetu koja na jednostavan način objašnjava kako se radi animacija s malom djecom. Kod kuće mogu raditi roditelji a u školi učitelji. Primjeri su jednostavni, prilagođena djeci. Primjere u knjizi radila su djeca (uzrasta od 6 do 11 god) osnovne škole.

Zašto dabrati nas?

Ako imate između 5 i 11 godina. Želite sudjelovati u izradi crtića a uz to se dobro zabaviti i korisne stvari naučit. Mi smo pravi odabir za Vas.
Mentorstvo 0
Edukacije 0
Učenje 0
Zabava 0
Udruga nema svoj vlastiti prostor nego koristimo kabinet OŠ LUKA Sesvete. Škola ima ograničene mogućnosti ( prima samo mali broj djece-mali prostor i radi vremena rada škole u nemogućnosti primati srednjoškolce). Želja nam je raditi cijeli dan, okupljati mlade u prostor u kojem će se moči baviti filmom, i naći se u tom poslu. Pojavljujemo se na revijama koja organizira Hrvatski Filmski savez. Odlazak na revije kako domače tako i inozemne financiramo sami ili pomoć roditelja.
Udruga nema novčanih prihoda, potpora, nego se snalazimo osobnim sredstvima za kamere, računala ili sredstvima škole (prostor, papir , boje, DVD). Novčanim donacijama poboljšali rad udruge broj (Organizirali bi radionice za odrasle, putovanja na revije hotelski smještaj, seminari za voditelje u organizaciji HFS, nabavu tehniku-kamere, računala, uredskog materijala.

Želite li da Vas direktno kontaktiramo po tel broju ?

Ostavite ovdje